Екскурзии до Турция

Шопинг екскурзия от Варна до Чорлу и Одрин с една нощувка;закуска и транспорт.

Програма

Ден 1/17.02.2024г.
Отпътуване от началния пункт , заложен по екскурзионния план-на 17.02.2024 в 12:00ч след полунощ пред Катедралата на гр,Варна. 
Преминаване на ГКПП Лесово. Кратка почивка след границата. Отпътуване за Чорлу. Покрай града са построени много фабрики. Посещение на фирмения магазин на ТАЧ .Там може да намерите много изгодни и качественни спални комплекти,чаршафи, пердета,  калъфки, хавлии, одеяла и много други текстилни изделия.Пристигане в Чорлу посещение на Моловете Кипа, Орион и Тренд Арена настаняване в хотел 3*.Свободно времв. Нощувка.
Ден 2 / 18.02.2024г.
Закуска в хотела в 09:00ч. Тръгване за Одрин в 10:00 ч. Шопинг тур из мол „ Ераста” ;“Марги аутлет“и посещение на центъра на града, търговската улица „Сарачлар“.Отпътуване от Одрин за Варна в 16:00 ч. Пристигане в България-Варна късно вечерта на 18.02.2024г.
Цена 160 лв на човек в двойна стая.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
Транспорт с лицензиран туристически автобус.
1 нощувка със закуска в хотел 3* в Чорлу.
Посещение на  Чорлу и Одрин.
Водач от агенцията.
Медицинска застраховка с 2000 евро покритие,
1 багаж до 20 кг. в багажното отделение на автобуса (до изчерпване на капацитета му);
1 ръчен багаж до 5 кг.
Пътни гранични такси.Минимален брой туристи -45 човека.Депозит от 50% от пакетната цена при резервация.Доплащане до пълната сума най-малко 10 дни преди датата на отпътуване.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 г. – 2 лв. 
Доплащане за единична стая – 40 лв.
Разходи от личен характер
2-ри багаж до 20 кг. 35 лв.
Необходими документи: 
Лична карта или международен паспорт с валидност поне 6 месеца към датата на връщането. 
За деца до 18 г., пътуващи без родителите си или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и две копия/.
(в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. За български граждани не се изисква виза за Турция.За чуждестранни граждани от определени страни се изисква издаване на виза или заплащането на такса на самата граница.
Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва: При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 10 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут. При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 20 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут. При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 30 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут. При група от 25 до 30 туристи се доплащат 45 лева/ човек;
Срок за уведомление, ако тази бройка не е набрана –2 дни преди отпътуването.
№ на седалка и предни места в автобуса не се гарантират! Опция предни места от 1-ви до 5-ти ред в автобуса се заплаща допълнително по 30.00 лева на човек. Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението на туристите в автобуса. Пакетът не може да се използва от граждани с турски паспорти.
Как да се запиша за екскурзията?
Записването за екскурзията става след изпращане на имейл през сайта на фирмата или директно на :atontravel.bg 
След получаване на имейла Ви, наш служител ще се свърже с вас и ще Ви изпрати информация за заплащането на депозит.
Депозита може да се плати по банков път или в наш офис. Останалата сума се заплаща по банков път или в офиса на фирмата.
ЗАСТРАХОВКА ОТГОВОРНОСТ НА ТУРОПЕРАТОРА
ТО има сключена Застраховка “ Отговорност на туроператора“ по чл. 97 от ЗТ с „Застрахователно дружество EUROINS;полица №03700100004503